Ország kiválasztása

Country Selector

A PayU-ról

Helyi online fizetési szakértők a világ 16 piacán.

A PayU egy a világ 16 országában megtalálható
piacvezető internetes fizetési szolgáltató.

Egy vezető internetes fizetési szolgáltató vagyunk, akiknek az a célja hogy gyors, egyszerű és hatékony fizetési folyamatokat kínáljunk a kereskedők és vásárlók számára. Folyamatosan arra koncentrálunk, hogy a kereskedők igényeit összeegyeztessük az ügyfelek vásárlási szokásaival. Ha valaki fizetést szeretne végrehajtani számítógépen, tableten, telefonon vagy akár offline, a több mint 250 fizetési opciónk gyors, egyszerű és biztonságos megoldást jelentenek.

 

Jelenlétünk Ázsia, Közép- és Kelet-Európa, Latin Amerika és Közel-Kelet 16 országában lehetővé teszi, hogy szakértők lehessünk ezen piacokon és így a legjobb megoldásokat kínálhassuk. Ez a 16 ország összesen mintegy 2.2 milliárd potenciális ügyfelet jelent. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 1400 fizetési szakértő dolgozik azon, hogy túlszárnyalják több mint 100000 kereskedőnk, és több millió vásárlójuk szükségleteit és elvárásait.

 

Erősségünk a helyi jelenlétünkben rejlik: értékeljük a helyi nyelvet, kultúrát, a vállalkozói szellemet és munkatársaink értékeit. Együtt kiváló élményt alkotunk ügyfeleinknek úgy, hogy igyekszünk nagyszerű és dinamikus munkahelyet teremteni.

 

A PayU alkotja a Naspers média csoport internetes fizetési részlegét. A Naspers egy nemzetközi, 1915-ben alapított vállalkozás, amely ma több mint 133 országban van jelen. Elsősorban internetes szolgáltatásokkal, főleg e-kereskedelemmel, televízió szolgáltatással valamint nyomtatott sajtóval foglalkozik és jegyezve van mint a johannesburgi, mind a londoni tőzsdén. www.naspers.com www.naspers.com

Tekintse meg bemutatkozó videónkat