Photo of Indian merchant on the phone
Egyszerű és biztonságos megoldásokat biztosítunk a legnagyobb vállalkozóknak, nem csak Csehországban, hanem az egész világon.

Használjon modern megoldásokat

Image of calendar and credit card for recurring payments

Kártyás fizetés

Az interneten való vásárláskor a fizetés ugyanolyan kártyákkal (Visa, Mastercard, Maestro) teljesül, mint egy normál boltban. Kártyás fizetések esetében akár 93%-os átváltási ráta is felléphet. (PayU adatok a kártyatranzakciókról Csehországban és Lengyelországban 2016-ban)

Ellenőrzés

Image of mobile phone checkout

PayU | PayTouch

Fizetés a telefonon egy klikkel az applikáció elhagyása nélkül. A kártyás fizetési lehetőséggel a bankszámlájáról egyszerűen. Klikkeljen és annyi!

Ellenőrzés

Image of consumer at desk shopping for a gift online

PayU | Express

Fizetés akár 0.5 másodperc alatt – kártyával, az adatok bevitele nélkül minden alkalommal.

Ellenőrzés

Image of sales promotion tags

PayU | Ciklikus fizetése

Ciklikus terhelés a kártyákon. Először, a vásárló megadja kártyaadatait, majd ezek után a fizetések automatikusan történnek. A másik oldalról a feliratkozáshoz szükséges összeget időben megkapja.

Ellenőrzés

Image of computer with credit card

Link a fizetéshez

Ez a szolgáltatás megengedi, hogy egy linket e-mailen keresztül küldjön a vásárló felé, hogy megerősítse a rendelést, vagy hogy emlékeztesse a tranzakcióról. A fizetési módszer akár további marketing eszközként is használható. Ön dönti el az üzenet formáját.

Ellenőrzés

Image of credit card, computer window and security

Android Pay

A Google és a PayU együttműködésének köszönhetően az Android felhasználók is végezhetnek online fizetéseket, akárcsak a normál boltokban: egy ikon megérintésével a képernyőn az ujjukkal.

Ellenőrzés

Image of computer with glasses for sale

Masterpass

Egy elektronikus pénztárca, mely engedélyezi a következő kártyákat: Mastercard, Maestro, Visa. Az összes készüléken működik, az egész világon.

Ellenőrzés

Image of calendar and credit card for recurring payments

Visa Checkout

Egy digitális pénztárca, amelyben a Visa fizetésekről szóló adatokat mentheti el.  Megkönnyíti az online fizetéseit a fogyasztónak, bármilyen készülékről, mobilról is.

Ellenőrzés

Ne várjon, hanem győzze le vetélytársait