A PayU egy vezető pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szolgáltató a globális növekedésű piacon.

Helyi szakértők a piaci növekedésben

Olyan innovatív technológiát kínálunk, ami emberek milliárdjainak és áruk millióinak az online eladását és vásárlását teszi lehetővé.

A lokális operációink 17 piacra terjednek ki Ázsia, Közép- és Kelet-Európa, Latin-Amerika, Közép-Kelet és Afrika.

Mint vezető online fizetési szolgáltató, több mint 300 fizetési lehetőséget kínálunk és mindemellett olyan PCI elismert platformokat, amelyek naponta 1.2 millió fizetést visznek végbe. Ugyanígy specializálódunk innovatív fogyasztói és kisvállalkozói termékekben, amelyek jelentősen növelik a banki és hitelszolgáltatásokhoz való hozzáférést olyan piacokon, amelyeket nem feltétlenül szolgálnak ki a hagyományos fizetési lehetőségek, szolgáltatók.

A fizetésekben való örökséggel a PayU erős háttérrel rendelkezik az olyan gyors és hasznos pénzügyi szolgáltatások megteremtésére, melyek még a legkülönlegesebb kívánságait is fedezik a helyi piacokon megjelenő fogyasztóknak.

Hiszünk az együttműködésben és a partnerségben. Ezért váltunk az egyik vezető fintech befektetővé globálisan, összegyúrva a gyorsan növő cégek és saját különleges tudásunkat és a technológiát, ami biztosítja, hogy vásárlóink a legjobb pénzügyi szolgáltatásban részesülnek.

PayU a fintech és az e-fizetések részlege a Naspersen belül, egy globális internet és szórakoztató csoportban, mely az egyik legnagyobb technológia befektető a világon. Több mint 120 országban és piacon van jelen, hosszútávú növekedési esélyekkel, így a Naspers olyan cégeket hoz létre, melyek erősítik az embereket és gazdagítják a közösséget. A Naspers a Johannesburgi Tőzsdén (NPN.SJ) is szerepel és ADR listázással is rendelkezik a Londoni Tőzsdén (LSE:NPSN). További információért látogasson el a www.naspers.com weboldalra.

Logo Naspers

Találkozzon a vezető csapattal

Büszkék vagyunk a PayU sokszínű csapatára, mely az egész világon rendelkezik tagokkal, akik egytől-egyig a szakma szakértői.